Snow Elementary School

Parent University for our community!

    

Dearborn Public Schools is offering classes called Parent University.  Our location is Whitmore Bolles Elementary School.  Check out the offerings, something might interest you and your family!

  Whitmore Bolles Elementary Parent University

Bring your child 6 months to 4 years of age and enjoy engaging activities

9:00 a.m. to 10:00 a.m.

October 6

Dental care in young children is important as it affects dental issues throughout their lives.  The Center for Disease Control reports that more than 40% of children have tooth decay by the time they reach kindergarten.  Unfortunately, dental problems, if not treated, can lead to the inability to chew or speak properly.

 

October 13

Nutrition and health habits begin at birth, and are necessary for a life-long, healthy life style.  Eating a wide variety of fruits and vegetables daily gives children the energy needed to grow, learn, and move. Additionally, supporting children in carrying out personal care and self help skills is important to build confidence and independence.

 

October 20

Social, emotional and physical health set the foundation for lifelong learning. Development in this area is equally, if not more important, than early academics in determining school readiness. Encouraging interactions, building relationships, and providing play opportunities are crucial components in creating the necessary connections for establishing independence, sense of community, moral development and conflict resolution.

 

October 27

Math is more than just numbers and counting. Math in early childhood is about exploration in their daily lives and environment, and the connections children make through those experiences. Through play with materials like puzzles, nesting cups, blocks, dice, and other objects children are learning foundational concepts that will help develop the attitudes, skills, and knowledge necessary for later proficiency in mathematics.

 

November 03

Literacy begins at birth through the infant’s ability to communicate his/her needs with babbles and coos that develop into words. In the following years, children emerge as language users and develop competence as listeners, speakers, readers, and writers. These skills are encouraged and developed through their environment and literacy experiences which include conversations, symbols, word games, songs, chants and stories.

 

November 10

Science builds on children’s natural sense of wonder. Children are active learners in their environment as they observe, question, predict, and draw conclusions using all five senses. Adults need to model positive attitudes towards science as they encourage their children to become aware and practice skills that foster scientific thinking.                                                                                             Please call 827-6150 for more information.

جامعة الأهل في ابتدائية ويتمور بولز

احضروا ابنائكم من عمر  6 أشهر إلى  4 سنوات للتمتع بممارسة الأنشطة

من 9:00 ص إلى 10:00 ص

6 تشرين الأول

من المهم العناية بالأسنان عند الأطفال الصغار حيث أنها تؤثر على صحة الأسنان طوال حياتهم.  بينت تقارير مركز “السيطرة على الأمراض” تعرض أكثر من 40 في المائة من الأطفال إلى تسوس الأسنان قبل أن تصلوا إلى رياض الأطفال.  للأسف، إذا لم تعالج مشاكل الأسنان، ، يمكن أن تؤدي إلى عدم القدرة على المضغ أو الكلام بشكل صحيح.

 

13 تشرين الأول

عادات التغذية والصحة تبدأ عند الولادة، وهي ضرورية لبناء نمط حياة صحية مدى الحياة.  وتعطي الأطفال الطاقة اللازمة للنمو والتعلم والحركة.  أكل مجموعة متنوعة من الفواكه والخضروات يوميا. بالإضافة إلى ذلك، دعم الأطفال والعناية الشخصية وتطوير مهارات مساعدة الذات المهمة  لبناء الثقة والاستقلال.

 

20 تشرين الأول

ترسخ الصحة الاجتماعية والعاطفية والمادية  الأساس للتعلم مدى الحياة.  يقع التطور هذه المجالات جميعها على نفس القدر من الأهمية  إن لم يكن أكثر أهمية من الجانب الأكاديمي. تشجيع التفاعل وبناء العلاقات، وتوفير فرص اللعب عناصر حاسمة في تهيئة الاتصالات اللازمة لتأسيس الاستقلال، الإحساس بالمجتمع والتنمية المعنوية وحل الصراعات.

 

27 تشرين الأول:

الرياضيات هي أكثر من مجرد أرقام وحسابات. الرياضيات في مرحلة الطفولة المبكرة يدور حول التنقيب في حياتهم اليومية والبيئة، والروابط التي يقوم بها الأطفال من خلال تلك التجارب. من خلال اللعب مع مواد مثل الألغاز، وضع أكواب التعشيش والمكعبات والنرد وغيرها من الأشياء التي تعلم الأطفال المفاهيم الأساسية التي سوف تساعد في المواقف والمهارات والمعارف اللازمة لإتقان الرياضيات لاحقاً

 

3 تشرين الثاني

آداب اللغة  يبدأ عند الولادة عن طريق قدرة الرضيع على التعبير عن احتياجاته  عبر الأصوات التي تتحول إلى كلمات. في السنوات التالية، يندمج الأطفال كمستخدمين للغة و يطورون كفاءة المستمع والمتكلم والقارئ والكاتاب. يجب تشجع هذه المهارات وتطويرها من خلال تجاربهم البيئة وآداب اللغة التي تشمل المحادثات، الرموز، كلمة الألعاب، والأغاني وأناشيد وقصص.

 

10 تشرين الثاني

العلوم  يبني على شعور الأطفال الطبيعي بالفضول . الأطفال يتعلمون النشطة في بيئتهم كما نلاحظ، السؤال، التنبؤ، واستخلاص النتائج باستخدام كافة الحواس الخمس. الكبار بحاجة إلى تمثيل المواقف الإيجابية تجاه العلم بما أنها تشجع الأطفال على إدراك وممارسة المهارات التي تشجع على التفكير العلمي.

 

لمزيد من المعلومات، يرجى الاتصال على الرقم 6150-827